NYT VOIT HOITAA MYÖS RAHASTOSÄÄSTÄMISEN POP MOBIILISSA

Olemme avanneet POP Mobiiliin uuden rahasto-ominaisuuden, jossa voit tehdä POP Rahastoihin kertamerkintöjä sekä jatkuvia kuukausisäästösopimuksia. Etenkin tavoitesäästäminen eri kohteisiin, kuten ajoneuvoihin, asumiseen tai eläkepäiviin, on tehty helpoksi ja nopeaksi.

Uusi rahastolaskurimme antaa laskelman tuotteista, jotka vastaavat toivomiasi tuotto-odotuksia annettuihin oletustietoihin perustuen. Näet muun muassa miten eri riskitaso vaikuttaa tuottoon pitkällä aikavälillä sekä arvion säästöajasta tavoitteisiisi perustuen.

Voit seurata rahastosijoituksiasi reaaliaikaisesti Omat rahastot-näkymässä sekä tarkastella tuottoja tuotekorttien kautta. Lisäksi rahastosäästämiseen liittyviä perusasioista voi opiskella Opi lisää rahastoista -osiossa, jonne päivitetään ajankohtaista asiaa muun muassa videoiden muodossa. Menestyneimmät POP Rahastot näet kätevästi yhdellä silmäyksellä TOP 5 -rahastot näkymässä.

POP Mobiiliin iso rahastouudistus ja uusi versio

POP Mobiili uudistuu isosti, kun mukaan saadaan rahastosijoittamisen palvelut. Uusi versio (2.0) on nyt julkaistu ja nykyinen POP Mobiili -versiosi päivittyy automaattisesti muutaman päivän sisällä, mikäli mobiililaitteeseesi on valittu automaattiset päivitykset. Version voi myös päivittää manuaalisesti sovelluskaupasta. Suosittelemme jatkossa ottamaan sovellusten automaattisen päivityksen käyttöön.

Lataa tai käy päivittämässä oma sovelluksesi AppStoresta tai Google Play Kaupasta. Muista samalla ladata myös POP Avain -tunnuslukusovellus.