Nets ja POP Pankki -ryhmä jatkavat strategista yhteistyötä korttimaksamisessa

POP Pankki -ryhmän ja Netsin pitkäaikainen yhteistyö saa jatkoa yhtiöiden solmittua uuden sopimuksen, joka kattaa seuraavat kuusi vuotta. Nets tuottaa jatkossakin POP Pankki -ryhmälle laajasti maksamiseen ja korttien liikkeellelaskuun liittyviä palveluita. Uuden sopimuksen myötä Nets hallinnoi myös POP Pankki -ryhmän debit-kortteja.

Pohjoismaiden johtava maksualan toimija Nets ja parhaasta asiakastyytyväisyydestä sekä vahvasta paikallisuudestaan tunnettu POP Pankki -ryhmä jatkavat vuosikymmenten taakse ulottuvaa yhteistyötään ja laajentavat sitä myös uusille alueille. Sopimukseen sisältyvät muun muassa modernit korttiturvallisuuspalvelut ja debit-kortteihin liittyvät palvelut.

”Olemme iloisia, että pääsemme laajentamaan yhteistyötä POP Pankki -ryhmän kanssa. Vakaat korttijärjestelmämme, panostuksemme korttiturvallisuuspalveluihin ja valmiutemme tehdä yhteistyötä myös uusien maksutapojen kanssa luovat vahvan pohjan erinomaiselle kumppanuudelle vuosiksi eteenpäin”, toteaa Netsin Suomen maajohtaja Sirpa Nordlund.

”Pitkä sitoutuminen sekä yhteistyön laajentaminen myös debit-kortteihin tuo meille uusia mahdollisuuksia parantaa maksamisen asiakaskokemusta entisestään. Lisäksi voimme keskittyä tuomaan uusia arkea helpottavia ratkaisuja asiakkaillemme”, kertoo korttimaksamisesta POP Pankki -ryhmässä vastaava Anne Korte

POP Pankit ovat tunnettuja asiakastyytyväisyydestään sekä paikallisesta läsnäolosta ja asiakaspalvelusta. Korttipalveluiden korkea laatu, luotettavuus ja ajanmukaisuus auttavat toteuttamaan asiakaslähtöistä pankkipalvelua.

Nyt solmittu sopimus kattaa seuraavat kuusi vuotta. Sopimusaikana siihen voidaan liittää myös uusia palveluja maksamisen tapojen monipuolistuessa ja muuttuessa.