Uusi yhteistyökumppanuus tarjoaa pk-yrityksille kattavat korttimaksupalvelut

Bambora, globaali maksupalveluntarjoaja, on yhdistänyt voimansa Suomen suurimman säästöpankin, Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa, helpottaakseen yritysten arkea. Uuden yhteistyösopimuksen myötä, Oma Säästöpankki Oyj voi nyt tarjota Bamboran myymälämaksamisen pakettiratkaisua yritysasiakkaalleen, säästäen heidän aikaansa ja vähentäen prosessin monimutkaisuutta yhden selkeän maksukumppanin avulla.

Oma Säästöpankki Oyj:n ja Bamboran yhteistyö alkoi 2019 ensimmäisen neljänneksen aikana, jolloin pankin konttorit eri puolilla Suomea alkoivat tarjota Bamboran myymäläratkaisuja yritysasiakkailleen.

”Yrittäjät ja yritykset ovat huomattava osa pankkimme kasvavaa asiakaskuntaa Suomessa. Meille tärkein näkökulma tuote- ja palvelutarjonnan kehittämisessä on asiakaslähtöisyys. Koska yritysasiakkaamme toivoivat meiltä maksupääte- ja korttitilityspalveluita, oli luonnollista lähteä kartoittamaan siihen parasta mahdollista kumppania. Bamboran tarjonta vastasi niitä odotuksia, mitä asiakkaillamme on ollut palvelun osalta. Nyt pystymme tarjoamaan entistä laadukkaamman, ketterämmän ja kokonaisvaltaisen ratkaisun korttimaksupalveluissa”, kertoo OmaSp:n toimitusjohtaja Pasi Sydänlammi.

Globaali maksupalveluntarjoaja Bambora aloitti toimintansa vuonna 2015, selkeänä tavoitteenaan yksinkertaistaa pienten ja keskisuurien yritysten maksupalveluja. Yhdistämällä kaikki maksamiseen tarvittavat osat yhteen pakettiin ja samalla yksinkertaistaen hinnoittelua, Bambora on kasvanut merkittävästi vuosien aikana. Edward Ingman, Bamboran pankkikumppanuuksien johtaja Pohjoismaissa sekä yksikönjohtaja Helsingissä, kokee yhteistyön Oma Säästöpankki Oyj:n kanssa helpottavan yritysasiakkaita tutustumaan Bamboran palveluihin entisestään. Tätä yhteistyötä varten räätälöidyn verkkoportaalin kautta, Oma Säästöpankki Oyj:n työntekijät voivat ohjata asiakkaat suoraan Bamboran myyntihenkilöstölle, jotka puolestaan auttavat asiakkaita löytämään heille sopivat maksuratkaisut.

”Näemme suuren potentiaalin tässä yhteistyössä. Bambora ja Oma Säästöpankki Oyj jakavat yhteisen tavoitteen helpottaa yritysten arkea ja työskentelemällä yhdessä voimme auttaa useampia yrityksiä tässä”, sanoo Edward Ingman.

Lähde: https://www.omasp.fi/fi/uutinen/uusi-yhteistyokumppanuus-tarjoaa-pk-yrityksille-kattavat-korttimaksupalvelut